BLOMSTER ABONNEMENT

Vi tilbyder blomster abonnementer både til private og til virksomheder.

Vidste du ...

At blomster og planter på arbejdspladsen gør arbejdsmiljøet bedre, og nedsætter stress? Rex Blomster leverer blomsterabonnementer i Ikast  og omegn. Smukke, specialfremstillede buketter, som giver receptionen eller kontoret  et frisk og imødekommende udseende. En detalje, som viser et professionelt overskud og har positiv betydning for både kunder og medarbejdere.

Hos Rex Blomster har vi både små forretninger og helt store virksomheder blandt vores kunder. Hver eneste kunde får skræddersyede løsninger, som passer til virksomhedens ønsker og visuelle udtryk.

Så bestil gerne dit næste blomsterabonnement hos Rex Blomster og få smukke blomster der skaber arbejdsglæde og begejstring hos både kunder og ansatte!

Hvordan fungerer et blomster abonnement til virksomheder?

Rex´s  blomster abonnement kan skræddersyes efter behov. Vi stiller underlag  til rådighed hver gang og udskifter det ved hver levering. Leveringen er uden beregning. Flere kunder bestiller måske én eller to faste buketter om ugen. Der kan fx være tale om konferencelokaler, som firmaet kun lejlighedsvis ønsker blomster til. I ferieperioder er det muligt at sætte abonnomentet på standby.

Man kan også bestille fødselsdagsbuketter, som leveres på medarbejdernes fødselsdage. Vi leverer også gerne på medarbejdernes 1. arbejdsdag.

 Vi har også kapacitet  til større firmaleveringer ved feks. fejring af resultater eller som personalepleje. Vi har rigtig gode erfaringer med disse tiltag, idet de vækker stor opmærksomhed, glæde og begejstring hos medarbejderne.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig / Jer.

Vigtige oplysninger

Skal I holde firmafest?

Rex blomster leverer gerne blomsterne til firmafesten. Vi har mange skæve ideer og tager udgangspunkt i dit tema og budget. Ring til os på tlf. 97 15 10 42 eller kig ind i butikken og aftal nærmere.

Firmaaftale

Ønsker du en firmaaftale med månedlig fakturering, kontakt venligst Rex Blomster på 97 15 10 42 og spar på dine bilag.

Oplys venligst firma, cvr, addresse, telefon, email, kontaktperson. Så modtager du en samlet regning pr. mdr. på din mail.

Skal du til reception eller andre festlige lejligheder?

Hos Rex Blomster har vi altid friske buketter, brugskunst, kort, planter, lækre gavekurve og mange andre gaveideer klar til dig, lige til at tage med på farten!

Blomster Abonnement

Virksomheder vi samarbejder med...

Her er kun nogle eksempler på vores erhvervskunder.

Close Menu