VELKOMMEN TIL REX BLOMSTER'S BLOMSTRENDE BUTIK

Besøg os og opdag en helt ny verden.

Vores lille oase

BlomsteRkøl

Vi har et rigtig stort kølerum til vores blomster og derfor kan vi hos Rex Blomster sikre, at alle vores afskårne blomster kan forblive friske meget længere. Vi får leveret blomster mange gange i ugen og sørger altid for, at vi har de friskeste varer men høj kvalitet.

Fyldte hylder med planter

Rex Blomster er fuld af forskellige planter lige fra kaktusser til orchidéer. Vi har et stort plante-sortiment. Vi vejleder dig gerne omkring pasning og pladsering af dine planter, så de holder længe.

delikatesse-hjørnet

Øl, vin & spiritus

Har du lyst til at afprøve helt nye typer af vin, øl og spiritus, som du ikke kan købe i supermarkedet? Eller vil du gerne give en spændende gave, fuld af nye og overraskende smage? Så har vi præcis det, du trænger til.
Vores favoritvine er:
Laroche Chablis, Bourgogne,
Ackerman, Rosé d´Anjou, Loire
Baccorosa, Frizzante Rosé, Italien
Ripasso, Valpolicellla Protempore DOC, Italien
Los Haraldos, Reserva di Familia Malbec, Argentina

Chokolade og delikatesser

Vi tilbyder dansk chokolade af høj kvalitet fra Frellsen Chokolade.
Et af de mærker, vi er stolte af, er HR. SKOV. Det er velsmagende produkter.
Hr. Skov´s gourmetunivers lægger vægt på at fremstille specialiteter af råvarer, som er høstet fra naturens spisekammer i Blåvand og Vadehavet. Alt indsamles på det optimale høsttidspunkt. Det indgår som væsentlige ingredienser i produkter som snapse, olier, sennep, dressinger, aoili, kompotter, marmelader, kryddersalte og øl.

Vi forhandler "Danmarks bedste romkugler" fra Nr. Aaby på Fyn.

Close Menu