VELKOMMEN TIL REX BLOMSTER'S BLOMSTRENDE BUTIK

Besøg os og opdag en helt ny verden.

Dit hyggehjørne

Har du brug for en lille pause, hvis du kommer forbi Strøgcenteret? Hos Rex Blomster har vi lavet et særligt hyggehjørne for dig.

Slap af med en kop kaffe

Imens du slapper af, har du mulighed for at nyde en kop kaffe (eller flere, hvis du har lyst til det).

Vi serverer friskkværnede Kaffe, Latte eller varm Choko. Det er økologisk og fairtrade.

Prisen er kun 20 kr. inkl. 1 stk chokolade (en lille gave fra os).

Hygge sammen med dine venner

Her er det perfekte sted til at oplade dine batterier og tage nogle smukke billeder - Selfietime på vores selfiespot ved plantevæggen:)

Vores lille oase

BlomsteRkøl

Vi har et rigtig stort kølerum til vores blomster og derfor kan vi hos Rex Blomster sikre, at alle vores afskårne blomster kan forblive friske meget længere. Vi får leveret blomster mange gange i ugen og sørger altid for, at vi har de friskeste varer men høj kvalitet.

Fyldte hylder med planter

Rex Blomster er fuld af forskellige planter lige fra kaktusser til orchidéer. Vi har et stort plante-sortiment. Vi vejleder dig gerne omkring pasning og pladsering af dine planter, så de holder længe.

Søde soya

Har du sagt "hej" til butikshunden Soya? Soya er den rareste, mest kærlige og børnevenlige hund. Hun elsker at snakke og blive kløet lidt. Til alle jer der spørger af interesse, så er Soya Borderterrier/Gravhund blanding. Og er nu 5 år:)

delikatesse-hjørnet

Øl, vin & spiritus

Har du lyst til at afprøve helt nye typer af vin, øl og spiritus, som du ikke kan købe i supermarkedet? Eller vil du gerne give en spændende gave, fuld af nye og overraskende smage? Så har vi præcis det, du trænger til.
Vores favoritvine er:
Laroche Chablis, Bourgogne,
Ackerman, Rosé d´Anjou, Loire
Baccorosa, Frizzante Rosé, Italien
Ripasso, Valpolicellla Protempore DOC, Italien
Los Haraldos, Reserva di Familia Malbec, Argentina

Chokolade og delikatesser

Vi tilbyder dansk chokolade af høj kvalitet.
Udover forhandler vi også forskellige økologiske produkter, der passer perfekt i en gavekurv. Et af de mærker, vi er stolte af, er HR. SKOV. Det er velsmagende produkter.
Hr. Skov´s gourmetunivers lægger vægt på at fremstille specialiteter af råvarer, som er høstet fra naturens spisekammer i Blåvand og Vadehavet. Alt indsamles på det optimale høsttidspunkt. Det indgår som væsentlige ingredienser i produkter som snapse, olier, sennep, dressinger, aoili, kompotter, marmelader, kryddersalte og øl.

Close Menu