Vi er din lokale blomsterhandler, siden 1924...

"Vi ønsker at hjælpe til med at skabe forbindelser mellem dig, din familie, dine venner og alle der bor indenfor lokalområdet."

“Vi ønsker at hjælpe til med at skabe relationer mellem medarbejdere og de lokale virksomheder.”

Besøg vores lille oase

Hos os Rex Blomster kan du få en tiltrængt pause og glemme tid og sted ved at kigge og udforske alle de spændende ting i butikken. Velkommen i vores lille oase.

Hånd i hånd med Interflora

Rex Blomster er medlem af Interflora og det er vi stolte af.  Det meste af vores chokolade, vores øl, vin, og spirtus er udvalgt af Interfloras eksperter. Vi laver selv alle de buketter vi sælger. De er altid lavet med kærlighed og omhu, efter princippet: “Lav det du selv vil blive glad for at modtage.”

Takket være Rex Blomster’s samarbejde med Interflora kan du bestille blomster i lokalområdet, resten af Danmark og i den øvrige verden!

Vil du vide mere?

Leveringsområder & priser

Rex Blomster’s 2 biler leverer i Ikast og de omkringliggende byer: Bording, Engesvang, Faurholt, Gjellerup, Hammerum, Ilskov, Isenvad, Kølkær, Munklinde, Pårup og Tulstrup.  

Priser er fra 50 kr. til 70 kr. for udbringning.

Vil du vide mere?

Du er centrum for vores blomster-univers

En skøn butik, dejligt personale som altid er med på at lave noget helt specielt, hvis det er det man ønsker 😉 Selv manden kan finde ud af at købe blomster hos jer.
Jonna Stenvad Madsen
Jonna Stenvad Madsen
Det er en oplevelse af den anden verden at bevæge sig rundt i butikken. Og så er personalet superdygtige til at finde og lave det helt rigtige hver gang.
Kristiane Gøtterup
Kristiane Gøtterup
Altid venlig og sød betjening.
Steffy Schwerdtfeger Jensen
Steffy Schwerdtfeger Jensen

"Husk du kan forudbestille her på hjemmesiden, både til afhentning i butikken og udbringning."

Close Menu