Vi er din lokale blomsterhandler, siden 1924...

"Vi ønsker at hjælpe til med at skabe forbindelser mellem dig, din familie, dine venner og alle der bor indenfor lokalområdet."

“Vi ønsker at hjælpe til med at skabe relationer mellem medarbejdere og de lokale virksomheder.”

Besøg vores lille oase

Hos os Rex Blomster kan du få en tiltrængt pause og glemme tid og sted ved at kigge og udforske alle de spændende ting i butikken. Velkommen i vores lille oase.

Hånd i hånd med Interflora

Rex Blomster er medlem af Interflora og det er vi stolte af.  Det meste af vores chokolade, vores øl, vin, og spirtus er udvalgt af Interfloras eksperter. Vi laver selv alle de buketter vi sælger. De er altid lavet med kærlighed og omhu, efter princippet: “Lav det du selv vil blive glad for at modtage.”

Takket være Rex Blomster’s samarbejde med Interflora kan du bestille blomster i lokalområdet, resten af Danmark og i den øvrige verden!

Vil du vide mere?

Leveringsområder & priser

Rex Blomster’s 2 biler leverer i Ikast og de omkringliggende byer: Bording, Engesvang, Faurholt, Gjellerup, Hammerum, Ilskov, Isenvad, Kølkær, Munklinde, Pårup og Tulstrup.  

Priser er fra 40 kr. til 70 kr. for udbringning.

Vil du vide mere?

Vi er dine naboer

Rex Blomster - Medarbejder - Solvejg Grønkjær Knudsen - Solvejg Laursen

Solvej Grønkjær Knudsen (Laursen)

Indehaver & Blomsterdekoratør

Jeg er kreativ med store armbevægelser, og jeg elsker af få vilde ideer. Min største inspirationkilde er naturen. Mine spidskompetencer er bryllupsbinderi, begravelsesbinderi og indretning.

Jeg elsker vores gode team, og nyder at vi sammen kan være kreative, på hver vores måde. Dagene flyver afsted og vi når sjældent alt det, vi har ideer til!

Rex Blomster - Medarbejder - Henriette C. V. Andersen

Henriette C. V. Andersen

Blomsterdekoratør

Hvad jeg bedst kan lide ved jobbet? Hele processen! Især samtaler med kunder og glæden ved at glæde andre, med det færdige resultat. Jeg er helt vild med store bryllupsopgaver og blomster til feks. showroom.

Alt i alt vi har et super team! Masser af arbejdsglæde … og lidt skæg og ballede.

Rex Blomster - Medarbejder - Anne-Mette Bredtoft

Anne-Mette Bredtoft

Blomsterdekoratør

 

Jeg elsker mit job, især fordi jeg har en skøn chef og nytig gode kolleger med masser af humor.

Kontakten med kunderne giver mig utrolig mængde af glæde. 

Rex Blomster - Kristine Märcher

Kristine Märcher

Blomsterdekoratør

Jeg valgte store buketter til min fagprøve da jeg blev udlært hos Rex. Jeg er passioneret omkring at lave store, fyldige buketter og dekorationer.

Jeg elsker at arbejde med blomster og vores kreative team, og samtidig at hjælpe vores søde kunder. Det er det bedste job i verden!

Rex Blomster - Medarbejder - Vibeke Søgaard

Vibeke Søgaard

Blomsterdekoratør

Men min største passion er  blomster. Jeg er helt vild med både at lave afskårne arrangementer eller ordne min have derhjemme.

Jeg nyder årstidernes skiften og at udvalget af blomster ændres hele tiden. Det er for mig et godt idegrundlag og en evig inspirationskilde.

Line Budde Christiansen

Blomsterdekoratør

Min passion er de nyeste trends indenfor mode og interiør.

Det bedste ved arbejdet, er at være sammen med de bedste kollegaer og mulighed til at hjælpe vores kunder.

Rex Blomster - Medarbejder 1

Tove Kølbæk

Blomsterdekoratør

Jeg kan godt lide at mit arbejde er meget varieret. Ingen opgaver er ens, der er uendelige muligheder. Og det endelige resultat ender altid ud på forskellig vis. Jeg er meget glad for den kreativitet mit arbejde indeholder. Det er skønt at ens arbejde, giver andre en positiv oplevelse. Blomster skaber glæde.

Du er centrum for vores blomster-univers

En skøn butik, dejligt personale som altid er med på at lave noget helt specielt, hvis det er det man ønsker 😉 Selv manden kan finde ud af at købe blomster hos jer.
Jonna Stenvad Madsen
Jonna Stenvad Madsen
Det er en oplevelse af den anden verden at bevæge sig rundt i butikken. Og så er personalet superdygtige til at finde og lave det helt rigtige hver gang.
Kristiane Gøtterup
Kristiane Gøtterup
Altid venlig og sød betjening.
Steffy Schwerdtfeger Jensen
Steffy Schwerdtfeger Jensen

"Husk du kan forudbestille her på hjemmesiden, både til afhentning i butikken og udbringning."

Close Menu